voldens væsen

Jeg tændte på at være magtesløs

Jeg tændte på at være magtesløs

Min eksmand voldtog mig ”kun” en enkelt gang. Hvis man altså definerer ”voldtog” som at jeg sagde nej. Jeg ville ikke, men han var ligeglad, og det vidste jeg allerede på det tidspunkt, at han ville være. Han var i gang med at afstraffe mig for ét eller andet, og i den proces fik han den idé, at det kunne være den ultimative ydmygelse af mig at barbere mit køn og voldtage mig…

Her er blot et lille uddrag af det blogindlæg, Ilse Bjerregaard har skrevet og delt om sine erfaringer fra et voldeligt parforhold.

Hun er lige nu aktuel med sin bog “Voldens Væsen – min partner” der netop omhandler emnet om vold i parforholdet.

Er du – eller kender du en, der er i et voldeligt parforhold?

Læs blogindlægget på elseo.dk her

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

ElseO bruger cookies. Ved at fortsætte dit besøg på ElseOshop, accepterer du samtidig brugen af cookies Mere information

ElseO bruger cookies. Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere optimalt og giver information om, hvordan hjemmesiden bruges, så jeg kan forbedre den både for dig og for andre. ElseO bruger primært cookies til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du samtidig vores brug af cookies.

Forstået, luk meddelelse